2022-10-14 12 views
幾位中同搞reunion , 一齊喺樓下附近食個dinner 加傾下少女心事!我地呢三個女人最鐘意茶餐廳的浪漫!二嚟呢度夠近大家!我地大家都係椒鹽愛好者,第一時間點了兩款椒鹽菜式!🤤椒鹽鮮魷新鮮炸起的金黃椒鹽鮮魷睇見都流晒口水。魷魚好彈牙爽口!非常有鮮味!椒鹽配上炸蒜粒超匹配!食到停吾到吖🤤椒鹽三蔬比較無甘罪惡感叫咗碟椒鹽三蔬,有番啲菜落肚會好啲,佢洋蔥圈大大塊,另外有茄子同花生苗,樣樣食材大大件,蔬菜配椒鹽,少了一份油膩感及罪惡感haha🤤蜜椒薯仔牛柳粒香噴噴既牛柳粒配合黑椒粒爆炒,呢個菜色簡直無得輸!超夠鑊氣,又吾會炒得過熟,真係值得來一試💜
🤤椒鹽鮮魷

🤤椒鹽三蔬