2021-03-25 572 views
又到同娘親食飯嘅日子,原本想去隔離嗰檔,去到嗰邊差唔多滿座,咁就試吓呢度啦,點知中咗伏 🤣🤣🤣我哋叫咗豉汁蒸魚雲,但魚雲一啲都唔新鮮,食落有陣泥味,而豉汁又無味,最後連一路好慳嘅媽子都唔食 🤮🤮椒絲腐乳炒通菜比較正常啲,上檯時好似炒青菜,撈吓啲汁又 ok。星洲炒貴刁等如星洲炒米,係張米粉轉咗貴刁,比較油。小炒王啲腰果唔係炒埋落啲料度,係炒完加上面 🤣🤣 需然係好大方比好多,但太多都會膩。我自己都衰,無睇清楚餐牌就落單,呢頭落完單嗰頭又想改,但個老侍應都唔駛態度咁差,我都係話唔好意思睇吓改唔改到啫,改唔到咪唔改囉,都唔駛鬧個客嘅!

星洲炒貴刁等如星洲炒米,係張米粉轉咗貴刁,比較油。

星洲炒貴刁
椒絲腐乳炒通菜