2018-02-18
伏到爆🤢🤢12:00去到,話可以燒到5點,最後燒到兩點幾走人🤣🤣講番先,一早book左話樓梯邊位置,佢話可以安排,但一去到,完全無set果邊有燒烤爐囉。😒😒😒OK ,甘咪安排左我地最入既位置,係行出行入就麻煩少少,跟住去拎野食喇。佢D海鮮....全部冰到呢,一舊舊雪😑😑😑D蠔又多蠔殼碎,又溶溶爛爛,好污糟😶😶拎左返去,其實燒完都無食過,賣相真係好肉酸,扇貝同青口細隻到呢,D蝦又霉,唔好食的。跟住燒到無乜火,要自已加炭的,之前個火都熄熄地,叫佢黎開火點番個爐,好似好唔Like甘啦😤呢到D服務真係好麻麻地😖同埋佢d野都唔係幾衛生,我見D燒烤叉,應該係循環再用,見到都唔想用啦。😫😫😫D野食又唔好味。😖真係好伏。👎🏻👎🏻賣單果時,明明電話講左話唔使開爐費,埋單又要比番開爐費🙄🙄🙄🙄呢間野一定唔會推介比人。實在太難食。🤢🤢🤢👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻