2021-06-29 577 views
之前見到有報道介紹 但見openrice 又無食評就打算勇字當頭去試吓啦本身一早book咗位 晏晝仲whatsapp confirm咗 點知去到好混亂 店員搵咗好耐都搵唔到我嘅booking 坐低嘅時候話俾我哋自己揀位 5分鐘後有另一枱人嚟 叫佢哋坐我哋個位 仲要話我哋坐錯位 我哋當堂黑人問號🥶間鋪頭叫流水蝦 咁流水蝦應該係招牌菜?🤔🤔🤔但係個夾又唔夠長夾啲蝦 啲蝦又唔夠生猛游上嚟 我唯有整濕自己隻手 伸咗半隻手入水去夾底嘅蝦 其實大家唔戴手套 缸水都幾污糟辛苦夾完啲蝦打算食 點知個火爐 好唔給力 半個鐘都燒唔熟一隻蝦 仲要燒到一半個爐自己無端端熄咗 搵員工問 佢啪咗總掣又唔開爐 我哋再一次黑人問號 隻蝦終於燒熟咗 但係啲肉都幾霉同唔彈牙 感覺唔太新鮮 現場仲有自己夾日嘅肉類 同每枱送既牛肉同海鮮 但係啲肉食落都唔新鮮 食落好似牛肉乾最搞笑係 每枱都送芝士焗蝦一盤 店員放低咗一盤無耐 佢又行嚟問我地食咗未 其實盤蝦係枱面都無郁過甜品款式都多 蝦片好食 不過熟食基本上唔熱嘅埋單279一位 試伏一流😎
之前見到有報道介紹 但見openrice 又無食評
就打算勇字當頭去試吓啦