2022-08-14
同老朋友去食回憶系列食品~ 鐵板扒餐!餐廳係有超多鐵板餐選擇~ 牛都有幾款~ 分別有肉眼,牛柳,西冷牛扒同埋漢堡扒 全部都係用紐西蘭牛肉❤️好有質素除咗牛之外仲有好多選擇~ 魚類有比目魚扒同埋深海魚柳扒,豬有沙丹豬扒同埋日本宮崎快樂豬做既吉列豬扒仲有雞扒同埋紐西蘭羊架~ 超級多選擇!揀完鐵板套餐之後加22蚊可以有埋湯,主食,餐包,飲品同埋甜品,實在太抵食!我哋叫咗兩個紅湯配埋餐包一齊食~正~我地叫左日本宮崎快樂豬做既吉列豬扒,比目魚扒同埋鐵板蒜蓉大蝦帶子伴牛柳~ 日本宮崎快樂吉列豬扒真心好好味,好香脆!配菜都有好多~ 性價比好高!蒜蓉比目魚扒超級滑,大件夾抵食~ 我哋配左意大利粉一齊食~ 吸曬d蒜蓉汁好正!鐵板蒜蓉大蝦帶子伴牛柳真係超級超多抵食呀!首先帶子好滑~ 牛柳我地叫左5成熟~ 外香內滑~ 芝士蒜蓉大蝦都好香口!飲品我哋叫咗雜果賓治同埋凍杏霜~都係經典嘅港式飲品❤️🫶🏻好有回憶最後仲要左一個啫喱同埋一個雪糕~ 啫喱有花奶一齊食好正!雲呢拿雪糕都好滑!
我哋叫咗兩個紅湯配埋餐包一齊食~正~
鐵板蒜蓉大蝦帶子伴牛柳真係超級超多抵食呀!
首先帶子好滑~ 牛柳我地叫左5成熟~ 外香內滑~
芝士蒜蓉大蝦都好香口!