2022-03-30 321 views
今日黎九龍城返工,食lunch個陣經過呢間酥妃皇后見好多人排隊就諗住試下啦🤤記得之前有同事請我食過都唔錯,所以今次試下其他味🤣今次買左6隻唔同嘅味👍🏻我就試左下面呢幾隻:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑糖麻薯軟心芝士撻:芝士味濃,麻薯夠晒軟熟 而且唔太甜⭐️⭐️⭐️朱古力軟心芝士撻:朱古力味夠濃,芝士味亦都突出,整體唔錯,唔會搶左大家嘅味⭐️⭐️⭐️⭐️榴連軟心芝士撻:勁中意食榴連嘅我梗係要買返個啦,一拎出黎就聞到好香榴連味,咬第一啖就即刻感受到芝士同榴連嘅香味,中意食榴連一定唔可以錯過⭐️⭐️⭐️草莓酥撻:吉士醬雖然有好多,但唔會太甜,個撻底仲有啲朱古力同士多啤梨醬,食晒成個都唔會覺得漏總結:芝士撻嘅味道都ok夠,而且唔太甜,食晒成個都唔會太漏🤣但唔知係咪雪過落雪櫃,個撻底略嫌有啲硬🤔不過整體黎講,呢個價錢都可以一試👍🏻

今次買左6隻唔同嘅味👍🏻我就試左下面呢幾隻:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑糖麻薯軟心芝士撻:
芝士味濃,麻薯夠晒軟熟 而且唔太甜

⭐️⭐️⭐️朱古力軟心芝士撻:
朱古力味夠濃,芝士味亦都突出,整體唔錯,唔會搶左大家嘅味

⭐️⭐️⭐️⭐️榴連軟心芝士撻:

⭐️⭐️⭐️草莓酥撻: