2023-11-09
星期六約左姊妹撐枱腳啦咁係IG見到觀塘呢間餐廳環境唔錯咁就約埋姊妹黎會一會佢~咁我book左枱要求街景位~一入餐廳感覺寬敞冇壓迫感環境燈光舒服~可能新開啦預貨較保守8:00時好多野都賣晒不過正常咁先確保來貨新鮮🤭咁晚市套餐唔多啱食因我我好多野都唔食🤭最後揀左兩主食一前盤兩甜品(新開張甜品買一送一)同白酒 mocha ~前盤:《巴馬火腿蘋果蜜瓜》味道又咸又甜但又幾夾幾有新鮮感主食:《法式芥辣龍蝦意粉》好食有驚喜😋對得住價錢《紅酒和牛肉醬千層麵》呢個比預期冇咁濃味略有普通唔算有驚喜但都好食既甜品:《意大利熔岩芝士餅》好味唔會過甜剛剛好太好味同埋打卡之選~呢個必叫《焦糖香蕉梳乎厘》梳乎厘好好味好有蛋香足料又軟熟好Q彈 焦糖香蕉又好味~正😋飲品:杯摩卡咖啡都十分出色~奶泡打得夠幼身入口好滑咖啡又香濃 非常不錯👍🏻當日有兩位店員服務非常好一位係唔知(經理定主任)🤭十分主動幫我地換碟唔嫌煩笑容親切 另一位係一位靚靚女侍應服務好笑容親切我都被她笑容溶化左~希望下次再來可以都遇到兩位非常好既店員其實唔只野食好服務好~連性價比好 唔可以話好平 但一定抵食過好多西餐廳
前盤:《巴馬火腿蘋果蜜瓜》味道又咸又甜但又幾夾幾有新鮮感
主食: