朋友推介今日下午嚟到灣仔私房菜食素, 一坐低先飲番杯薰衣草茶☕,減壓放鬆,好特別原來呢度係廚師發板🤓, 而且係中法fusion素菜🤩🎈頭盤翡翠千色拼盤, 好清新有柚子青瓜萵筍片,清香和酸甜嘅風味令人好開胃🎈翠映金元寶, 好濃郁西蘭花湯,營養高入口棉密幼滑🎈照燒讓金葫蘆,法式烤意大利黃瓜, 味道獨特有層次香甜不膩🎈芝士蘑菇批, 芝士配牛油盒白蘑菇素吞拿魚醬, 餡料千變萬化,入口散發濃濃芝士香味🎈姬松茸養生濃湯,用姬松茸赤小豆眉豆扁豆老黃瓜粟米甘筍,香味青甜感覺滋潤🎈椰香咖哩素雜錦配法式麵包,咖哩加上淡淡椰子香味,好食到停唔到🎈八寶海參花錦繡, 有蘆筍素海參再配藜麥飯🎈蟲草花油揚扒菜苗, 津津入味🎈石榴桃粒果凍, 味道青甜可口冇諗到素菜可以千變萬化, 一食難忘高質真心推介👍🏻貴德宮私房素宴灣仔克街6號廣生行大廈B座UG樓訂座電話 2115 8880/ 6438 1628
🎈翠映金元寶, 好濃郁西蘭花湯,營養高入口棉密幼滑
🎈照燒讓金葫蘆,法式烤意大利黃瓜, 味道獨特有層次香甜不膩
🎈八寶海參花錦繡, 有蘆筍素海參再配藜麥飯
🎈蟲草花油揚扒菜苗, 津津入味
🎈石榴桃粒果凍, 味道青甜可口
冇諗到素菜可以千變萬化, 一食難忘高質真心推介👍🏻

貴德宮私房素宴
灣仔克街6號廣生行大廈B座UG樓