2022-05-07 58 views
中環呢間☁️雲壽司🍣店仔細細,主要供應 omakase 同埋唔同配搭嘅壽司🍣餐,價格幾實惠💰,質素亦都唔錯🥰!入邊地方唔算大,🤩大部份都係吧枱位🪑,可以睇住師傅👨‍🍳即席製作🍣。我揀咗🍣壽司拼盤$198,仲有🇯🇵麵豉湯🥣同埋沙律🥗做前菜。🏯麵豉湯🥣熱辣辣又香濃,幾好飲🤤。沙律🥗新鮮爽脆,配芝麻醬😋香甜可口。十件壽司🍣一次過上,有油甘魚、三文魚、甜蝦、真鯛、帆立貝、三文魚籽、池魚、吞拿魚腩、北寄貝壽司🍣同埋三文魚籽、辣味三文魚軍艦,十分之豐富🥰。三文魚籽、🌶辣味三文魚🐟軍艦鮮味十足🤤。🐟三文魚壽司🍣都幾肥美😋。🐟真鯛壽司🍣清爽甜美🥰。🐟油甘魚壽司🍣油潤甘香又鮮味😍。🐟池魚壽司🍣味道濃郁好新鮮🤩。🐟吞拿魚腩壽司🍣好肥美鮮味😋,用佢嚟為呢餐作結大滿足🥰!

🏯麵豉湯🥣熱辣辣又香濃,幾好飲🤤。

沙律🥗新鮮爽脆,配芝麻醬😋香甜可口。

三文魚籽、🌶辣味三文魚🐟軍艦鮮味十足🤤。

🐟三文魚壽司🍣都幾肥美😋。

🐟真鯛壽司🍣清爽甜美🥰。

🐟油甘魚壽司🍣油潤甘香又鮮味😍。

🐟池魚壽司🍣味道濃郁好新鮮🤩。

🐟吞拿魚腩壽司🍣好肥美鮮味😋,用佢嚟為呢餐作結大滿足🥰!
Type of Meal
Lunch