中環碼頭開咗間【CHIMAC】韓國炸雞專賣店🐣裝潢走型格風🤍木製長凳座位,其中一行木板改用透明橙色🧡好有特色。係道可以望到小輪🛳同海景,都幾寫意。【CHIMAC】除咗賣炸雞之外,仲有紫菜包飯、炸年糕、豬手飯、牛肉飯、炸醬麵等等。款式都好多👍🏻✪ 原隻炸雞 洋蔥芝士炸雞 ⌫💲128原隻炸雞份量好多!打開就噴到香噴噴😙好香洋蔥芝士味~炸得黃金香脆嘅炸雞上面灑上洋蔥芝士粉,好惹味。炸雞好juicy,肉質嫩滑,唔會好乾身。✪ 炸雞腿肉 蔥蒜醬油炸雞⌫💲128已經去骨嘅炸雞腿肉食落啖啖肉。炸雞沾滿咗醬油,味道香甜而不膩。拌埋蔥食,味道會清新啲,有另一種感覺。✪ 芒果梳打 // 西瓜梳打 ⌫💲18食炸雞就要飲有氣水。見到有芒果同西瓜梳打咁特別,就試下。口味係幾甜,梳打充滿氣泡飲落超爽。【CHIMAC】📌中環7號碼頭上層D及E號舖

✪ 原隻炸雞 洋蔥芝士炸雞 ⌫💲128

炸雞腿肉 蔥蒜醬油炸雞⌫💲128