2024-10-02 484 views
中環又開多間分店就去試埋鹹食😙 中環分店開左係商業大廈入面, 所以座位會比較舒服同開揚, 呢度走既係古典路線, 門口既大鏡相當吸睛, 好唔啱打卡, 食物選擇個人覺得午餐時段黎既話Set 會比較抵😊Lunch Set 🍽️Starter🥗✨菠菜湯配義大利乳酪翠綠又濃厚既呢個湯菠菜同乳酪既味道中和得好好, 飲完有種好舒服既感覺, 幾特別既一個湯😌✨吞拿魚藜麥沙律吞拿魚既鹹味成功為整個沙律做調味, 加埋藜麥同沙律菜口感同味道都好好, 健康得黎又🤤Mains🥘✨青醬磨菇馬鈴薯丸子($128)煙韌既馬鈴薯丸子配上青醬味道同口感都好好, 之前食過既呢間既口感係最好🤓✨米蘭燉飯配烤意大利豬肉腸($138)燉飯既配料唔多, 最欣賞係佢既飯煮到剛剛好, 唔會太硬又唔會過腍🥳Drinks☕️✨Hojicha Latte拉花靚, 茶味夠濃, 轉左燕麥奶都冇一種奇怪既味道😙✨Flat White用左偏Nutty既豆好香, 飲完醒神曬🤗呢度真係勁好坐, 位置又夠多完全唔會出現等位既情況, 唔覺意係度坐左3個鐘🤣

Lunch Set 🍽️
Starter🥗
✨菠菜湯配義大利乳酪

✨吞拿魚藜麥沙律

Mains🥘
✨青醬磨菇馬鈴薯丸子($128)

✨米蘭燉飯配烤意大利豬肉腸($138)

Drinks☕️
✨Hojicha Latte
拉花靚, 茶味夠濃, 轉左燕麥奶都冇一種奇怪既味道😙

✨Flat White
用左偏Nutty既豆好香, 飲完醒神曬🤗

2024-09-14
Type of Meal