2023-06-27 3242 views
呢間居酒屋想黎妹多之架啦。。終於有個好好嘅場合黎到啦。。就係我好朋友生日😏我當然都睇中幾樣野我係想食架啦。。佢嘅粟米、海膽燒飯團仲有就係個甜品😏頭兩款係好好味😋但甜品原來係跟季節架。。所以次次都唔同款👍🏼👍🏼我個次去係栗子季。。所以個味係栗子。。我都覺得好好味呀‼️通常呢個甜品係加支蠟燭當生日甜品。。我覺得幾好呀👍🏼仲有佢其他野食我都覺得好正呀。。最正係個龍蝦。。食完都好想再食👍🏼👍🏼我就有ᗷOOK枱去食嘅。。ᗯᗩᒪK Iᑎ絕對係食唔到架😏..🦪OYSTEᖇS🌽ᑕᗩᖇᗩᗰEᒪ ᗷᑌTTEᖇ ᑕOᖇᑎ🥔ᑭOTᗩTO Sᗩᒪᗩᗪ🥩ᗷEEᖴ TᗩᖇTᗩᖇE🦞ᒪOᗷSTEᖇ KᗩTᗩIᖴI🪸ᑌᑎIGIᖇI 🍜ᑌᗪOᑎ🥪ᗯᗩGYᑌ KᗩTSᑌ🍡ᗰOᑎT ᗷᒪᗩᑎᑕE ᗪᗩᑎGO..📍 CENSU (中環)中環歌賦街28-30號地舖..@censu_hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#d
呢間居酒屋想黎妹多之架啦。。
終於有個好好嘅場合黎到啦。。就係我好朋友生日😏
我當然都睇中幾樣野我係想食架啦。。
佢嘅粟米、海膽燒飯團仲有就係個甜品😏
頭兩款係好好味😋但甜品原來係跟季節架。。
所以次次都唔同款👍🏼👍🏼我個次去係栗子季。。
所以個味係栗子。。我都覺得好好味呀‼️
通常呢個甜品係加支蠟燭當生日甜品。。我覺得幾好呀👍🏼
仲有佢其他野食我都覺得好正呀。。
最正係個龍蝦。。食完都好想再食👍🏼👍🏼
我就有ᗷOOK枱去食嘅。。ᗯᗩᒪK Iᑎ絕對係食唔到架😏
🍡ᗰOᑎT ᗷᒪᗩᑎᑕE ᗪᗩᑎGO
📍 CENSU (中環)
中環歌賦街28-30號地舖
@censu_hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#censu#censuhk#central#centralcafe#centralfood#fusionjapanese#fusionfood#中環cafe#中環美食