2022-08-22
價錢💰:100~400好味程度😋⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️ ⭐️回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️今日約咗舊同事出嚟見吓面朋友介紹我位於中環既分店😍其實間唔中喺網站上面都有見到人介紹🥲今日終於有機會親身嚟到朝聖一下啦我哋二人叫咗唔算多嘢食~最令我食過返尋味既仲中羅魚蓉飯👍🏻👍🏻👍🏻真係忍唔住要俾返幾隻手指公佢 吞拿魚入口即溶 吞拿魚勁鮮甜 勁香魚油 令我越食越開胃😊另外仲叫咗一個炸物天婦羅擺入口仲係辣嘴熱辣辣☺️呢一款亦都係我每一次去食日本料理必定點嘅菜式!我朋友叫咗一個火燒比目魚拼三文魚井 啲比目魚簡直好食到世界級別 食落口直頭感覺到啲魚油喺我個口到爆出黎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後我哋仲叫咗一個三文魚頭三文魚嚟到相當大份 食完兩個井仲擔心食唔晒 點知唔覺唔覺都食得晒 總括嚟講呢間餐廳CP值極高 係一間超級有水準嘅日本餐廳如果大家都有興趣就快啲訂枱試吓啦
價錢💰:100~400
好味程度😋⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務⭐️⭐️⭐️ ⭐️
回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️
今日約咗舊同事出嚟見吓面
我哋二人叫咗唔算多嘢食~
另外仲叫咗一個炸物天婦羅
最後我哋仲叫咗一個三文魚頭