呢晚同男朋友去了中環行街同影下相,晏就感到有d肚餓, 就上網搵下附近有咩食,因為我自己想食日本嘢,所以我男朋友就揀咗呢一間餐廳試,因為佢話見到呢間餐廳性價比高同人氣高質中環日本料理餐廳搵,入到去裝修都幾有日本居酒屋嘅feel, 座位又夠寬敞同舒適👍我地order咗d上網比較多人揀既野食🖖果然唔會伏, 超正!焦糖脆皮菠蘿🍍 事關我超中意食菠蘿,所以必定要試試。菠蘿表面食落好香脆, 因為佢加左焦糖, 但佢完全無無遮蓋佢原先菠蘿既鮮甜,超好味👅燒吞拿魚下巴🤤我都係第一次食近下巴嘅位置,原來係咁嫩滑,加上佢燒到剛剛好,香氣十足!最剛剛好既係佢會配埋柚子沙律係側邊🥬三文魚籽海膽和牛卷🤩 一上枱,賣相精緻吸引到我同男朋友即刻放落口,面上晶瑩通透既三文魚籽超鮮甜, 再加上三文魚籽下面既海膽勁新鮮😍