📍中環半山北歐風cafe‼️• 給你家嘅感覺🏡 -- Hjem☕️💞========================Hjem係挪威文,指”home”嘅意思🏡cafe以暖木色作主調,一行入舖就比人好放鬆嘅感覺😚店員態度都好友善呢❣️Menu係用北歐文+英文🙈食物以輕食如三文治、salad為主💕------------------------------⭐️Arktisk Reker | Arctic Prawns $128 (4.3/5)麵包體係用咗黑麥麵包,口感較粗糙,麥香好濃!!!😍可惜頗細塊唔係好夠喉🥺反而面頭嘅蝦仁蛋沙律份量就非常之慷慨!蝦仁彈牙鮮味,加埋蛋黃醬口感creamy,味道酸酸哋好開胃~·⭐️Honey Golden Milk Latte $50 (4.4/5)肉桂同薑味都幾突出❣️😛同奶味都幾平衡~飲完好暖胃🥰------------------------------整體嚟講食物都ok嘅,環境好chill🙈惟定價略高,份量較少,試過一次就好了🙈------------------------------賣相:3.8/5味道:4.3/5性價比:3/5回頭?:no---------

========================

肉桂同薑味都幾突出❣️😛同奶味都幾平衡~飲完好暖胃🥰