2023-02-07 65 views
TᕼᗩIᖴOOᗪ ᗩGᗩIᑎ😍鍾意去泰國又鍾意食泰國野嘅我。。今次又去左間啲野食同甜品都好有特色嘅泰國餐廳食野。。佢係中環條上山電梯隔離。。我有朋友到先。。我就係電梯個到互望。。都幾搞笑架。。個環境咁靚又又好多野想試下。。我就約多幾個人去食。。佢啲野食個造型都好特別。。有個成個杯麵個杯加麵嘅野食。。同埋佢有個成個芒果嘅甜品。。就係呢啲就吸引左我地去試。。去到一睇佢個ᗰEᑎᑌ。。我地幾個就不停咁叫甜品😏😏最後我地叫左勁多甜品。。但熱食都唔弱架。。都好味嘅。。如果想坐望住上山電梯嘅位就要早啲ᗷOOK定同試吓同佢地講聲啦👍🏼..🍢SKEᗯEᖇS ᑭᒪᗩTTEᖇ 6ᑭᑕS🦀ᗪEEᑭ ᖴᖇIEᗪ SOᖴT SᕼEᒪᒪ ᑕᖇᗩᗷ ᗯITᕼ SᗩᒪᒪEᗪ EGG SᗩᑌᑕE ᗩᑎᗪ GᖇIᒪᒪEᗪ ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE🍤TᕼᗩI STYᒪE ᗪEEᑭ ᖴᖇIEᗪ SᕼᖇIᗰᑭ ᑕᗩKE🥘GᖇEEᑎ ᑕᑌᖇᖇY ᑕᕼIᑕKEᑎ 🍜STIᖇ ᖴᖇIEᗪ TᕼᗩI ᑕᑌᑭ ᑎOOᗪᒪE ᗯITᕼ SEᗩᖴOOᗪ🥬GᖇOᑌᑎᗪ ᑭOᑕK Sᗩᒪᗩᗪ🥩TᕼᗩI STYᒪE GᖇIᒪᒪEᗪ ᗩᑎGᑌS ᗷEEᖴ
TᕼᗩIᖴOOᗪ ᗩGᗩIᑎ😍
鍾意去泰國又鍾意食泰國野嘅我。。
今次又去左間啲野食同甜品都好有特色嘅泰國餐廳食野。。
佢係中環條上山電梯隔離。。我有朋友到先。。
我就係電梯個到互望。。都幾搞笑架。。
個環境咁靚又又好多野想試下。。我就約多幾個人去食。。
佢啲野食個造型都好特別。。有個成個杯麵個杯加麵嘅野食。。
同埋佢有個成個芒果嘅甜品。。
就係呢啲就吸引左我地去試。。
去到一睇佢個ᗰEᑎᑌ。。我地幾個就不停咁叫甜品😏😏
最後我地叫左勁多甜品。。
但熱食都唔弱架。。都好味嘅。。
🍢SKEᗯEᖇS ᑭᒪᗩTTEᖇ 6ᑭᑕS
🥬GᖇOᑌᑎᗪ ᑭOᑕK Sᗩᒪᗩᗪ
🥩TᕼᗩI STYᒪE GᖇIᒪᒪEᗪ ᗩᑎGᑌS ᗷEEᖴ SᕼOᖇT ᖇIᗷS
🥚TᕼᗩI ᔕTYᒪE OᗰEᒪETTE ᗯITᕼ ᑕᖇᗩᗷ ᒪEᗩT
🧋TᕼᗩI ᗰIᒪK TEᗩ
🥭TY ᗰᗩᑎGO STIᑕKY ᖇIᑕE ᑕᗩKE
📍 Tommy Yummy (中環)
中環威靈頓街98號翡翠中心1樓
🍢SKEᗯEᖇS ᑭᒪᗩTTEᖇ 6ᑭᑕS 🍹ᗰᗩᑎGO GᖇᗩᑭEᖴᖇᑌIT ᑕOᑕOᑎᑌT ᗰIᒪK
🦀ᗪEEᑭ ᖴᖇIEᗪ SOᖴT SᕼEᒪᒪ ᑕᖇᗩᗷ ᗯITᕼ SᗩᒪᒪEᗪ EGG SᗩᑌᑕE ᗩᑎᗪ GᖇIᒪᒪEᗪ ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE 🍹ᗰᗩᑎGO GᖇᗩᑭEᖴᖇᑌIT ᑕOᑕOᑎᑌT ᗰIᒪK
🥭ᗰᗩᑎGO YOGᑌᖇT IᑕE ᒍEᑎGᗩ
🥭ᗰᗩᑎGO YOGᑌᖇT IᑕE ᒍEᑎGᗩ 🥥YOᑌᑎG ᑕOᑕOᑎᑌT IᑕE-ᑕᖇEᗩᗰ 🥭TY ᗰᗩᑎGO STIᑕKY ᖇIᑕE ᑕᗩKE
🍹ᗰᗩᑎGO GᖇᗩᑭEᖴᖇᑌIT ᑕOᑕOᑎᑌT ᗰIᒪK 🧋TᕼᗩI ᗰIᒪK TEᗩ