本身同朋友想食其他嘢 但係咁啱無開 行下行下就見到呢間健康食品拉麵 聽個名覺得好伏 但係最鍾意試伏既我就入咗去🤣 老細 店員同廚師都係日本人 好nice 嘢食都OK 不過鋪頭有啲迫 餐牌有啲油😹 聽講夜晚會變身居酒屋!✨香港撈麵 (連一碗飯)💲 85我因為好想知咩係香港撈麵所以嗌咗😹😹 賣相比想像中吸引🥹 配料有 生蛋黃一粒 大量肉醬 日本叉燒粒 蔥 韭菜 紫菜碎~ 食完都唔明點解係香港撈麵😹 配料偏濃味 所以要同飯一齊食 但係比想像中好食🤍 啱重口味既人🫶🏻 本身拉麵份量都幾多下 所以一定夠飽~ ✨咖哩飯 + 蟹肉炸餅💲 40 + 40正常日本咖哩味 蟹肉炸餅炸得幾脆唔算油~

✨香港撈麵 (連一碗飯)💲 85

✨咖哩飯 + 蟹肉炸餅💲 40 + 40
正常日本咖哩味 蟹肉炸餅炸得幾脆唔算油~