2019-08-10 150 views
中環搵食甚艱難啊!好彩發掘到呢間中環茶記!等位快、坐得舒服、價錢合理😍😍😍抵食午餐散叫menu (唔包野飲)友人要左個鋪燒鰻魚飯,係上次有同事特登介紹佢食!賣相就頂呱呱,點知,一試就發覺小伏🤣 個鰻魚質地好怪😨 係好實好膠😨 唔知係咪因為條魚唔新鮮先會咁,從來都冇試過咁嘅咬口🤣🤣🤣我就要左個葡國雞焗飯,係本身午餐set黎嘅!炎炎夏日,加咗$10轉特飲,諗住嘆番杯紅豆冰消暑!個飯有啲驚喜!炒底😍個汁唔會過鹹,仲幾香添,正!可惜紅豆冰就麻麻哋啦,我明明叫佢少冰,點知上黎嗰陣仲勁多冰😓😓😓 同埋甜得滯😨😨😨😨不過啲紅豆幾好,下次再叫一定要叫佢走冰少甜😅Anyways, 喺中環呢個價錢,又坐得舒服,一定回頭啦😗

抵食午餐

散叫menu (唔包野飲)

炭燒鰻魚飯

葡國雞飯

個飯有啲驚喜!炒底😍
個汁唔會過鹹,仲幾香添,正!

紅豆冰

Anyways, 喺中環呢個價錢,又坐得舒服,一定回頭啦😗
葡國雞飯