要係中環生存,唔容易你估個個都係專業人士非富則貴,未成為下一個有錢人之前,我推介呢間性價比高嘅外賣,等大家買完返辦公室繼續努力💪🏼。呢間越南野幾好食,$50左右啦,夠飽,夠熱,好味道😬😃,係星期一至五平實嘅好選擇。我揀咗香茅牛肉湯檬粉,佢係會分湯嘅。而且會將一系列嘅粵式配料包括青檸小辣椒都會打包俾你。夠晒細心體貼啦。好一見到個樣呢啲牛肉呢嘅Juice程度係格住個mon都feel到啊,真係好好食😋,講真冇介紹錯㗎,呢個係我外賣嘅首選啦,我搵到一間外賣餐廳,係唔會令我覺得喺Office食嘢係一種懲罰,反而係享受啊。牛肉份量夠多,肉質好嫩,每一舊都係林㗎,無un 無咬唔完嘅情況,放心,佢個牛肉湯呢,偏重味,有正宗越南風味❤️😍,我都加咗青檸汁,同埋幾粒辣椒啦,更更好味呀個湯,跟住個夢粉朔左啲湯,令到每一啖都係喺地獄 (office)之中嘅享受😃🤣

2021-04-01
$54 (Lunch)
  • 香茅牛肉湯檬