2023-01-06 52 views
前排喺網上高見到有好多人推介呢間位於中環嘅西式餐廳,呢間餐廳喺門口嘅時候見到佢裝修都非常之精美,入到去仲有一部好大風嘅花牆可以打卡,真係沒有令我們失望。首先我哋叫咗一個藍蟹肉南瓜湯,依個南瓜湯非常足料,佢有好濃郁嘅南瓜味,而且有好多蟹肉。另外我哋仲叫咗個賣相非常精緻嘅甲羅燒,佢另外仲會配埋蟹肉蟹膏,三文魚子漬和雞蛋🥚夾埋一齊食令到個味道層次都更加豐富😚另外我哋仲叫咗一個雲吞佢係入面有菠菜同埋芝士牛油,呢個雲吞嘅味道用咗菠菜同埋芝士牛油所以令到佢哋都非常之平衡,唔會食到好油膩!之後我哋仲有叫咗法國黃雞脾,佢仲有好多配菜,野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫。最有驚喜嘅係佢有一大塊黑松露。