Hungry Dino📍TOWER 2, UG/F & 1/F, LL, 4 Shelley St, Central🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸今日同fd係中環行街,唔想食咁貴,又想穩間環境靚d既餐廳,係openrice見到呢間餐廳即刻被深深吸引。全間餐廳佈置好似森林咁,一樓係開放式廚房,二樓先係客人用餐區,見到呢度既餐檯凳同埋擺設裝飾都係用心設計,尤其係好啱聖誕節三五知己來聚餐。我同朋友叫左兩件呢度招牌的腐皮壽司,一個係辣味三文魚($35),另一個係柚子左口魚,兩款都超級好味😋下次再試下其他款!之後我地仲叫左雞軟骨餃子,熱辣辣即製,值得推介!主菜就叫左個蟹膏蟹籽燴飯,上菜見到一整碟都係蟹籽😍😍😍下面第二層就係滿滿既蟹膏,仲要一D都唔腥,超級好味超級滿足呀🤤🤤🤤我地仲叫左杯柚子酒share,酒精濃度唔係好高,有柚子香味,有小小似飲緊柚子梳打,節日叫返杯酒又唔太飲酒既朋友仔可以試下呢杯🍸🥰#hkfoodie #centralfood #hungrydino#zoeincentral
Hungry Dino

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹🔸

#zoeincentral
2022-12-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 柚子左口魚腐皮壽司