2020-10-07 1727 views
趁 Restaurant Week 預約咗呢間餐廳試試,最終拍板叫咗 Surf & Turf 3-course Menu,皆因見到套餐主菜包左牛扒同龍蝦好似都幾抵食😆-Starter 我揀咗鵝肝,每碟有兩塊份量都幾足料,而且鵝肝冇腥味,唔錯唔錯👍🏻 主菜就係牛扒同龍蝦半隻🥩🦞 牛扒幾嫩滑份量足料,牛扒汁幾惹味😋 龍蝦已經起晒肉唔使自己拆肉,龍蝦鉗就擺咗喺龍蝦頭嘅位置,但個白汁食落就有啲膩啦,龍蝦肉就嫩滑彈牙嘅😁 甜品係brownie,朱古力味幾濃郁,但有啲偏甜,配埋上邊嘅奶油食中和下都唔錯🙂 整體嚟講雖然食物質素唔算太驚喜,但勝在食材幾靚環境好適合傾偈又有靚景,個人覺得好適合特別日子慶祝😉