2024-02-26
同朋友去完AIA🎡🎢🎠🏟️好肚餓,梗係要快快手搵間餐廳醫下肚!😆😜我地行到嚟中環街市呢邊睇市集,順便食埋下午茶!呢間餐廳係值得一去試下嘅,食物質素唔錯,價格以中環嚟講唔算好貴。👍🏻我地食完呢餐,過幾個鐘之後就直落食晚餐!🛎️😝😋😳麻辣鬼椒起司雞腿蛋吐司 $58呢份真係超級誘人!睇完餐牌即刻決定要試下! 芝士🧀同雞腿好飽滿,配上半熟嘅蛋,真係好好食! 而且有選擇可以有唔有辣嘅,我自己就喜歡有啲麻辣嘅滋味。😳紅燒半筋半肉麻辣拌麵 $75拌麵份量都係好多,麻辣滋味好正好爽!牛腩嗰塊肉中間有啲爽脆位,,而且牛筋都係好軟同味道正。最好食嘅係嗰個溏心蛋,啲蛋汁好邪惡!😈😳自家芋泥鮮奶 $32😳芋香珍珠奶茶 $28芋泥唔算好滑,味道好重。相比之下,我自己鐘意呢杯芋香珍珠奶茶多啲,味道唔算好artificial。珍珠好滑好Q,飲落覺得整個嘴巴👄都係芋頭味!久久中環皇后大道中93號中環街市地下G18號舖
😳麻辣鬼椒起司雞腿蛋吐司 $58
😳紅燒半筋半肉麻辣拌麵 $75