2018-09-20 2324 views
今日小編忙到就黎午飯都唔記得食,就黎2點就拿拿臨去左Landmark搵食,經過Kiku睇下仲有冇3餸飯、😯,已經賣曬好啦,唯有去mak mak睇下個lunch menu o岩唔o岩胃口啦因為有時佢兩款食物都係有豬肉當然唔o岩小編我啦,好彩今次有wok fried 豆腐選擇,小編選左brown rice即糙米、or可以選擇白米既,咁糙米好似健康d吖嘛佢地既lunch set menu只限外賣架留意返小編已經係第二次食佢地既wok fried,食物都出得好快,等左一陣已經有,小編問職員拎多兜魚露加辣椒,職員都好nice幫我拎,服務態度好好(一向都👌🏽既)今次既wok fried都係一樣咁好味但d飯爛左d,小編喜歡有咬口既飯多d,但整體都唔錯,已地段、質素、價錢黎講係超值88元一個泰式便當食到爆都非常合我河車

佢地既lunch set menu只限外賣架留意返

88元一個泰式便當食到爆都非常合我河車
wok  fried  tofu
2018-09-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$88 (Lunch)