2023-03-09
想試呢間野好耐🤍🤍 終於今日食到~ʕ •ᴥ•ʔ 我見到佢lunch有套餐 包沙拉、pizza同埋甜品先$120 其實好抵✨🤤 La Camburrata❤️🔥🍕($228)先講佢個pizza 我一睇openrice 個個都係推介佢 所以就點左呢個😛 佢係一款薄皮pizza 所以唔會太飽✌🏻toppings有 creamy既 burrata, parma ham, 番茄🍅同埋cheese🧀 而佢哋既toppings一d都唔吝嗇🤞🏻Il Vitello Tonnato ($138) 呢個係羊肉片 配吞拿魚醬 我同我朋友見到呢個小食有粒⭐️表示推介 我哋就決定試下啦!果然佢無推介錯 個吞拿魚醬好香 可惜我覺得有少少蓋過左羊肉既味🌝 而且呢個都包埋麵包🥯比你點個醬 餐廳價錢算合理 因為份量都幾大 我同我朋友兩個人食 食完真係超級飽✅
終於今日食到~ʕ •ᴥ•ʔ
La Camburrata❤️🔥🍕($228)
佢係一款薄皮pizza 所以唔會太飽✌🏻
而佢哋既toppings一d都唔吝嗇🤞🏻
Il Vitello Tonnato ($138)