2024-07-26 378 views
🍜 新加坡大蝦喇沙摻摻$78呢道喇沙摻摻實在太吸引啦!大隻嫩滑鮮甜嘅蝦肉配上濃郁滑溜嘅喇沙醬汁,再加入Q彈嫩滑嘅蛋絲同香脆嘅芽菜,口感豐富層次迴環,入口即化,好滋味到指咁。整體質素都好出色,難怪價錢咁吸引,值得一試!🦆娘惹茶燻鴨配雞油香飯及蘇東魚丸雞湯$82呢道茶燻鴨實在太出色!係我食過最好食,最好食嘅鴨!鴨肉肥嫩多汁,係彈牙㗎!外皮酥脆,配上濃郁香甜嘅雞油飯,再配暖呼呼滑滑嘅蘇東魚丸湯,真係一道非常豐富及開胃嘅菜式。性價比超高👍🏻🐤新加坡鹹蛋黃單骨雞翼(8PCS)$56呢道鹹蛋黃雞翼絕對係經典之選!雞翼肉質鮮嫩,外皮酥脆,浸泡入濃郁香滑嘅鹹蛋黃醬汁中,實在太開胃啦!
🍜 新加坡大蝦喇沙摻摻$78

🦆娘惹茶燻鴨配雞油香飯及蘇東魚丸雞湯$82

🐤新加坡鹹蛋黃單骨雞翼(8PCS)$56
2024-07-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)