2017-11-17
好耐未食過印度菜,今次喺中環嘅街頭見到一棟大廈,2樓有一間細細地嘅印度餐廳,喺門口睇完餐牌之後望入去見到環境唔錯, 所以決定入去一試。比較細食嘅我哋,今次叫咗唔算好多嘢,但係我哋都食到好飽。首先每枱都會有兩塊薄嘅印度薄餅,仲仲附上咗三種醬汁畀我哋,每種醬汁都好特別好香。另外,我哋仲叫咗奶油咖哩雞同芝士烤餅。奶油咖哩雞方面,好有奶油味,咖哩一啲都唔辣仲好香添,個雞都煮得好嫰滑好,兩樣match埋一齊好好食! 食完都好飽~我哋叫多咗個芝士烤餅黎點咖哩汁,雖然芝士味唔算太濃,但係點咖哩汁都好開胃😋😋我哋仲特登叫講咗杯乳酪添!杯飲品有芒果味,同埋質感啱啱好,一啲都唔會太稀,而且酸度啱啱好! 杯飲品好fresh好解渴,一流😍喺我全程嘅晚餐入面,招呼都非常好,好有禮貌,職員每次都以微笑招呼我哋,令我哋有賓至如歸的感覺! 所以總括嚟講,呢間餐廳嘅食物都好高質素,而且服務態度好好。喺中環嘅鬧市嚟講價錢都唔算貴,所以會考慮下次再嚟試下其他唔同嘅特色小菜
比較細食嘅我哋,今次叫咗唔算好多嘢,但係我哋都食到好飽。