呢間串燒店以中環嚟講,價錢算係幾抵食,好多都係$10至$20之間,性價比非常高👍🏻!但留意有啲串燒要點兩串先可以落單😉 仲有$38聖子/元貝😍 特別推鹽燒荔枝卷同牛舌芯!餐廳都好啱happy friday chill下,成個環境都好適合放鬆食飯😌我去個日係平日晚市,full左要等位,建議早啲book位~⭐️大力推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨ 鹽燒荔枝卷 $15 呢個真係唔可以錯過,去親串燒店都會叫!豬肉包住荔枝,一啖咬落去,果汁立即爆開!🤤而且價錢咁抵,性價比超高,推介必試🥰✨ 鹽燒牛舌芯 $28 牛舌切得厚實,燒得啱啱好,食落去彈牙有嚼勁,鹹香味適中😍⭐️中推👍🏻👍🏻👍🏻✨ 麻糬豚肉卷 $20 麻糬煙靭有嚼勁,同豚肉嘅結合幾特別,食落去層次分明。但麻糬食多咗可能會覺得有啲濟🤣✨ 日本秘製汁炸無骨雞翼 $28 雞翼炸得外層酥脆,內裏嫩滑多汁,秘製醬汁帶有少少甜味,味道唔錯🥰✨ 蒜蓉欖角燒聖子 $38 ✨ 蒜蓉菜脯燒元貝 $38 兩個都係蒜蓉+微辣嘅,令個鮮味更出!😋⭐️小推👍🏻👍🏻✨ 鹽燒和牛牛小排 $48 和牛牛小排燒得有少少乾,肉質唔算特別嫩滑,味道仲可以✨ 青檸檸檬Gin

⭐️大力推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 鹽燒荔枝卷 $15

✨ 鹽燒牛舌芯 $28
牛舌切得厚實,燒得啱啱好,食落去彈牙有嚼勁,鹹香味適中😍

⭐️中推👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 麻糬豚肉卷 $20

✨ 日本秘製汁炸無骨雞翼 $28

✨ 蒜蓉欖角燒聖子 $38
✨ 蒜蓉菜脯燒元貝 $38
兩個都係蒜蓉+微辣嘅,令個鮮味更出!😋

⭐️小推👍🏻👍🏻
✨ 鹽燒和牛牛小排 $48
和牛牛小排燒得有少少乾,肉質唔算特別嫩滑,味道仲可以

✨ 青檸檸檬Gin $38
呢杯Gin就好值👍🏻,30幾蚊就有一杯,喺中環呢個價錢真係抵!不過味道偏甜,如果唔係太鍾意甜嘅朋友,可能要加杯水嚟調返淡啲🤣

⭐️可以留番個肚⭐️
✨ 黑松露豚肉蘆筍卷 $28
中規中矩,黑松露味道唔算好突出,豬肉同蘆筍嘅搭配都係比較普通

✨ 山椒鰻魚汁燒白鱔 $48
白鱔比較淡味,整體味道唔算突出,加上有啲骨,食落去有啲麻煩,有啲失望🙈

✨ 芫荽雞絲手抓餅 $58
呢個手抓餅比較重口味,加上餅底比較油膩,食多幾啖會覺得有啲膩口

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)