2024-08-08
💟午餐set menu,選擇超多,加上任食嘅salad bar😌簡直係抵嘅冇朋友,無論係主菜定配菜,都做得好有水準。💟任食salad bar,仲要有機會試多啲口味👍🏻。各款嘅salad都做得好有分量,食起上嚟都好過癮,好似每一個口味都有佢獨特嘅風味,你去到必定揀唔曬。💟Quinoa Salad,呢個沙拉就好似藝術作品一樣吸引。新鮮有機素材,跟住獨門醬汁嘅配搭,每 一口都好飽嘅感覺。💟Macédoine,五顏六色,一睇就令人有食慾。混合蔬果配上特製醬汁,清新同時食落口感覺好過癮。😋💟Pate en Croute👍🏻 ,佢嘅香味繞樑三日。無論係酥皮定係餡心,都令人忍唔住想一試。每一口 都好有趣味。💟Cold Cuts,個個都係人氣之選,切得好有水準,每一款都有自己嘅特色,更添風味。😋💟Yuzu Cheese Mousse Cake,呢款蛋糕嘅組合就好特別。柚子同芝士嘅融合,甜中帶酸,仲有 好多層次嘅口感,香滑綿密。實在係食完都仲想再食喎😌呢間酒吧都唔只係飲得好,佢哋啲食物都超好食!位於中環,真係好方便,一路行一路揾,無論係 食嘢定就工餘嘆嘆雞尾酒,都係好好嘅選擇。👍🏻