2023-05-07
-Beef Tartare 生牛肉他他🥩生牛肉搭配白松露芝士,再加上蛋黃,攪拌後口感非常鮮嫰順口😚白松露香味四溢,加埋芝士同蛋黃令整個口感好豐富,一定要試😋😋😋-JJJ House Salad 酸酸甜甜幾開胃,沙律菜又新鮮🤩-At Grill - JJJ Premium Butcher's Cuts有4款特選牛肉,職員有細心一邊介紹之餘仲幫我地燒肉,服務超好👍🏻當中4款牛肉,有一款係熟成牛,食落味道最濃郁,而且仲充滿肉汁💦其餘2款望落油花分怖平均,味道都唔錯,我個人比較好中意熟成牛❤️而最後一款係自家醃製牛肋骨,醃製醬汁超好味🤤微甜之中帶點果香,入口同樣軟稔,食落甜甜地好有韓式風味🥰-Beef Rice 超吸睛🤩一整條牛骨髓倒入預先炒好既牛肉炒飯,入面仲有白松露油、蒜片同牛肉等,非常豐富🥰食落充滿油香,飯底仲有飯焦TIM,好惹味🤤-Ginseng Ice Cream 人蔘味雪糕🍦人蔘味好重,味道幾特別,仲有粒粒人蔘好有咬口,可以解解油膩😚-Makgeolli Gelato 米酒雪糕🍦好清甜,唔太重酒味,清清地感覺好舒服🥰
-Beef Tartare 生牛肉他他🥩
-JJJ House Salad
酸酸甜甜幾開胃,沙律菜又新鮮🤩
-Beef Rice
-Ginseng Ice Cream 人蔘味雪糕🍦
-Makgeolli Gelato 米酒雪糕🍦
好清甜,唔太重酒味,清清地感覺好舒服🥰