2024-11-19 42 views
中環街市 好多特色小食行過聞到 香香的 薯味 ~原來 有勁多款式、口味簡薯仔🥔款 可簡 SHOE STRING薯條、TATER TOTS薯粒、SMILEYS 笑臉薯餅味道 👅可簡CHEESE 芝士味、BBQ燒烤味、CHILLI BBQ辣燒烤味、SOUR CREAM & ONION 酸忌廉洋蔥味份量 可簡JUMBO$41、MEGA$48、GIGA $73、TERA$78愈大size 可以試既口味愈多~~我叫左 一個 Jumbo 薯粒(松露味)一個MEGA 薯條🍟(CHILLI BBQ辣燒烤味、SOUR CREAM & ONION 酸忌廉洋蔥味)好意想不到 薯粒 好酥脆! 兩樣野 都炸得乾身D 味粉 都到位 SOUR CREAM & ONION 酸忌廉洋蔥味 似D 薯片味 好味😋
中環街市 好多特色小食
行過聞到 香香的 薯味 ~
原來 有勁多款式、口味簡
薯仔🥔款 可簡
味道 👅可簡
份量 可簡
愈大size 可以試既口味愈多~~

我叫左 一個 Jumbo 薯粒(松露味)

好意想不到 薯粒 好酥脆!
兩樣野 都炸得乾身
D 味粉 都到位