2023-06-05
中環咁多好嘢嘅選擇,唯獨呢間真係黑中一點紅,裝修以紅黑為主題🖤❤️好型格,坐位因為唔算多,所以其實好寬敞,坐得好舒服。想唔使排隊嘅朋友仔記住提早book位啦😉😉嘢食種類多之餘,每樣食物嘅品質都真心高🫶🏻燒免治雞肉棒(月見)熱辣辣!!一定一定要趁熱食🔥外皮脆卜卜,外脆內軟,正到不得。雞肉🐓同軟骨嘅比例好好,有咬口~~肉汁都好多💦💦好驚喜!醬油係用日本經常便用嘅唐揚炸串醬汁,完全係喺日本食炸串嘅感覺🇯🇵混合埋生嘅蛋黃好有風味🥚三文魚籽海膽和牛卷好高質嘅卷物,有三文魚籽、海膽、和牛😍😍和牛油脂分布平均,壽司咁樣嘅食法可以減低咗油膩嘅感覺😌連埋海膽三文魚籽更加矜貴😎😎蒜片厚燒牛舌芯肉質很嫰,好適合下酒🥂🥂牛舌就一定嘅厚度,其實好考驗火候,所以真係做得好好👍🏻時令刺身盛盒 (大吞拿魚腩 ,日本海膽,深海池魚,帆立貝,金目鯛,南非鮑魚,赤蝦 )餐廳嘅海鮮都係日本市場直送,所有魚生片都係厚切,非常新鮮肥美🤤🤤