2022-05-30 957 views
🍔講起Outback , 大家一定會諗起佢嘅黑糖包,今次試左outback 連鎖漢堡包店Aussie Grill by Outback, 主打招牌漢堡、牛排、沙拉和甜品. 餐廳格局似Food Court, 光猛開揚,地點方便, 就喺Landmark 附近嘅娛樂行。 如果你同我一樣返中環,lunch 又鍾意買外賣,可以喺OpenRice 嘅「外賣自取」function 先落單,咁就去到即刻有得拎😋 今日lunch hour 12:30落單,大概10分鐘就拎得,返到office 薯條同包都仲係熱嘅👍🏻 ❤︎•-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎☆經典美國牛肉芝士漢堡配薯條 $79.2 (用app 落單9折)~ 🥯麵包鬆軟,如果有芝麻喺面更好👍🏻 漢堡juicy亦夠厚身,加埋香濃芝士、煙肉、蕃茄同生菜,啖啖肉之餘亦唔會太漏。 有層隔油紙包住, 可以成個拎住食,唔會飛到周圍都係,好滿足亦好貼心~配菜有5款可以揀: 炸薯條、特色雞味飯、手工薯片、烤雜菜、雜菜沙律我揀左薯條🍟,返到office 仲係暖,唔會太咸亦加左黑胡椒👍🏻加分 . 下次試埋佢個手工薯片先😋我睇到佢

☆經典美國牛肉芝士漢堡配薯條
$79.2 (用app 落單9折)

😋我睇到佢仲有下午茶餐, 堂食仲有免費汽水任飲🥤
2022-05-30
TakeAway
$80 (Lunch)
  • 經典美國牛肉芝士漢堡