係中環街市裏面,Pizza Hut 開左間充滿玩味的美國餐車🚚做主題嘅全新概念店呢間餐廳以半開放式廚房設計,裝修風格仲有一幅中環石板街當代水墨壁畫,呼應中環街市的文化氣息,真係好特別啊💖✨打卡able嘅呢📸Jami率先嚟到中環概念店,品嚐佢地 全新限定「香甜青提芝士必勝批」,估唔到青提同Pizza可以咁夾架呢款pizza以青提🍇、肉丸🧆、車厘茄🍅、忌廉芝士🧀、紅洋蔥🧄、迷迭香🌿和意式乾番茄香草醬🥫做底今次揀咗芝心批邊,❤️時令青提甜甜的,令到呢款pizza變得小清新🍕🧀✨另外,午市時段仲有「一人享樂」優惠套餐💁🏻‍♀️迷你必勝批,炸薯格同埋忌廉湯,一次過滿足晒我幾個願望😎🍽️仲有WingStreet 8隻雞翼🐥口味選擇豐富,今次揀咗美式BBQ味雞翼😋✨雞翼嫩滑,一咬就甩骨,加埋BBQ口味就更加野味🍖

另外,午市時段仲有「一人享樂」優惠套餐💁🏻‍♀️
迷你必勝批,炸薯格同埋忌廉湯,一次過滿足晒我幾個願望😎🍽️

仲有WingStreet 8隻雞翼🐥
2023-03-08