2022-12-13
#中環 #oopsie中環 #oopsie港島中環soho格調西班牙菜🇪🇸次次行過都比距地異國風情既裝潢吸引生日朋友就帶我黎依到慶祝🪅🥰超養眼既橙粉色外牆 有戶外同室內座位 夜晚除左dinner 都好D人黎happy hour 或者同朋友同事飲番杯🍹● Pulpo Y Papas Arrugadas A Los Dos Mojos ● (9/10)八爪魚件,旁邊配搭薯仔蓉同紅椒醬,八爪魚軟熟有咬口而唔黏牙,鮮味十足,沾上醬汁,層次感豐富,同朋友都覺得好ok💰160● PICAÑA STEAK ● (6.5/10)足料300g既高級和牛,叫左Medium rare,上面舖上茄子同蒜油打成既醬,旁邊配搭薯蓉。味道不錯,但略嫌牛太多筋,完全無和牛入口即溶既感覺,好難咬🤢不值得依個價錢💰390● Paella Al Nero di Seppia● (9/10)墨魚汁海鮮燉飯,裡面好多墨魚肉🦑,份量好大,味道中規中矩。💰340● Torriav● (9/10)朋友同我慶祝生日,幫我order左西班牙法式多士配榛子雪糕,Toast鬆軟帶少少布甸口感,外脆內軟好好食!榛子雪糕口感好似食緊榛子醬咁,味
中環soho格調西班牙菜🇪🇸
次次行過都比距地異國風情既裝潢吸引
生日朋友就帶我黎依到慶祝🪅🥰
次感豐富,同朋友都覺得好ok
💰160
● PICAÑA STEAK ● (6.5/10)
💰390
墨魚汁海鮮燉飯,裡面好多墨魚肉🦑,份量好大,味道中規中矩。
💰340
● Torriav● (9/10)
朋友同我慶祝生日,幫我order左西班牙法式多士配榛子雪糕,Toast鬆軟帶少少布甸口感,外脆內軟好好食!榛子雪糕口感好似食緊榛子醬咁,味道好濃沃!
💰148
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️
人均:$4xx
📍 MAJO Tapas Paella Bar (中環)
中環蘇豪士丹頓街22號地舖
#中環美食 #foodiehk #foodieig #foodblogger #香港搵食