中秋佳節,食豪啲啦,就來左呢間平時食開既板長諗住食個中秋飯🌝咁我地就叫左一堆壽司,包括三文魚,呑拿魚,海膽,油甘魚,八爪魚,赤貝,帶子都叫左來試下,作為一個曾經做過日本餐既我去品評下佢地壽司既質素啦😏做壽司最重要除左個壽司料要新鮮之外,最重要其實係舊飯!如果壽司飯做得唔好,一夾就散,就係失敗既壽司,而其實呢間板長分店既壽司都唔差,雖然十舊入面都有一兩舊會散,但都係中上質素🤣壽司料來講,普遍都幾新鮮,但我要特別一讚既係板長既呑拿魚壽司係會用真呑拿魚,好多餐廳其實都未必咁易食到,所以我會讚一讚佢呢一樣野😋😋😋個烏冬就幾值得一讚,因為真係好味,個豚肉燒得好香,烏冬同湯底都高質素,所以都幾滿意。總括而言,板長都係行中低價位路線,但質素都叫中上,會繼續支持🤗

2019-09-13
$160 (Dinner)