2024-09-17 10 views
仲有幾日就中秋節啦🥮係咪大家都仲未諗到買咩嘢食送禮,送俾朋友或者親戚呢?🥰呢一個中秋我就揀咗Natural Ponti 嘅中秋送禮✨🔹意大利 ADI 有機向日葵蜂蜜蜜蜂採花之地均來自意大利無農藥地區 🐝唔算太甜,入口又唔同嘅風味😙散發着向日葵嘅花香🌻有助於軟化血管從而預防高血脂和高膽固醇👍🏻🔹澳洲 Origin Tea 伯爵茶 (茶葉)中秋節食咁多月餅,最適合就係飲啲茶同咖啡解下膩💗咁多款茶葉之中我最鍾意飲嘅就係伯爵茶!呢款茶葉仲獲斯里蘭卡政府頒發的「錫蘭獅子標誌認證」😎有晒品質保證㗎 !🔹英格蘭 Pump Street 厄瓜多爾 85%手製迷你黑朱古力相比起牛奶朱古力,小編更加鍾意食呢啲嘅黑朱古力🥰細細塊擺落個袋度,想食就拎出嚟食😚質感濃厚,有嫩滑嘅口感同埋濃郁嘅可可堅果香氣🍫🔹Nature's Garden 雜莓益生菌乳酪波波優惠裝呢一款嘅乳酪波波係一大包,之後入邊有好多細包裝📦咁就唔使怕會漏氣啦!一包包同朋友仔一齊分享都仲得😙仲要係採用天然嘅水果製造,有甜味而濃郁嘅果味🍓外層加上乳酪塗層,每粒 Juicy 而柔滑🌈🔹希臘 Jannis 香脆碧根果仁糖🔹英國 Whittard 袋裝

🔹意大利 ADI 有機向日葵蜂蜜

🔹澳洲 Origin Tea 伯爵茶 (茶葉)

🔹Nature's Garden 雜莓益生菌乳酪波波優惠裝
滑🌈

🔹希臘 Jannis 香脆碧根果仁糖
🔹英國 Whittard 袋裝煎茶 (茶葉)

唔想成日咁冇新意淨係送月餅同生果🍊呢個禮盒🎁入面啲嘢又豐富又實用💗佢哋除咗中秋節會推出禮盒之外,其他特別嘅節日都會有推出唔同嘅禮盒㗎!大家可以密切留意住 😎✨

📍ig @naturalponti