2018-09-11
最近出左中秋限定的椰汁芒果軟心兔兔,單賣$25/件,買指定飲品(即中杯以上的McCafe飲品),就可加$17有一件,亦可$78/4件。走過幾間都只見一件,原來賣出會補上一件係雪櫃,所以想食要問問店員先,可能存放起。精選優惠:凍意大利泡沫咖啡(中)$18比較少飲McCafe既咖啡,原來都幾好飲,由三種咖啡豆混合,沖出咖啡香味同味道都突出,酸味少,所以我好喜歡,而且唔太甜。兔兔特有半球形透明膠蓋包裝,保護可愛外形。【椰汁芒果軟心兔兔】+$17,賣相精緻可愛,白雪雪外層有椰汁香味,造得夠仔細,而且玉兔好應節。用黎厄like一流,忍唔住多角度拍攝,每個方位都完美,影左陣都仲keep到冰凍感。蛋糕係慕絲蛋糕質感,有微微椰汁香味,口感輕盈不膩,甜度亦不高,不過芒果餡極少,無咩芒果味,有待改進。總捨賣相很好,但味道一般,份量少而價錢偏貴,所以食一次就夠。
精選優惠:凍意大利泡沫咖啡(中)$18
兔兔特有半球形透明膠蓋包裝,保護可愛外形。