2019-07-09 235 views
✍🏻💦天氣熱冷氣又壞,直接order外賣飲品番番公司,冇冷氣真系大汗搭細汗,有杯凍飲消暑太幸福喇!😋同出面手製飲品一樣客製化,可自定冰量同甜度,所以主要唔評飲品冰量同甜度👉🏻珍珠奶綠$19「中杯」奶味比茶味更重,珍珠浸過糖水比較甜,不過整睇黎講都唔錯既,我會比較中意茉莉綠茶多d👉🏻茉莉綠茶加芋圓$23「中杯」茉莉同綠茶味道均勻且帶一般甜到,有清香感覺,而芋圓的確有驚喜,出色系幾乎每粒芋圓內都有芋粒蓉系入面,有咬口之餘增加左芋圓所帶既芋味,所以感覺芋圓如果配搭有奶味既茶應該都適合整評平分中等,價位同質素合理,基本上親民到多飲都冇妨,唔錯既消暑選擇❤️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常可進步空間好大,時日有加改進會愈做愈好,香港人太健忘太急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,但相信大家可抱着支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻
✍🏻💦

👉🏻珍珠奶綠$19「中杯」
珍珠奶綠

👉🏻茉莉綠茶加芋圓$23「中杯」
茉莉綠茶加芋圓

• 加芋圓