2019-12-28 4052 views
,即日打去順利訂台兩位,可能係星期日嘅關係餐廳只有四枱客人,所以很聆靜偈計一流,而坐位和燈光亦都舒適不過我和朋友想食大閘蟹,但服務員話要提前訂所以今次就無得食了我們點了招牌菜冰鎮黑臀肉,皮脆肉滑果然好食螺片刺身,清甜,另外的菜式有鱔, 醉雞, 蒜蓉炒豆苗和炸豆腐都不錯,都是精緻小菜,我們亦選了一瓶澳洲 Shiraz陪襯🍷不過我們諗住再多點兩款小菜想叫待應介紹, 但就一款都介紹唔到比我哋, 只是望住我們已經睇緊嘅餐牌讀番一兩款比我地聽⋯⋯😓因為餐牌款式不多而且全部菜式都是份量小的精緻菜,所以如果一大班人的話可能就會傷腦根了
我們點了招牌菜冰鎮黑臀肉,皮脆肉滑果然好食
2019-12-15
$900 (Dinner)
  • 冰鎮黑臀肉