2022-09-17
-Cityfresh Bistro🍽-呢間餐廳好搞笑原本以為係西餐點知坐低睇餐牌原來有中式又有日式好多元化🤣-野生雜菌黑松露忌廉汁燴北海道帶子意大利飯 $118呢個set dinner係有埋餐湯/麵包/沙律其實都幾抵食😂餐湯係小編到愛蘑菇湯仲要佢麵包唔係普通餐包而係酸種麵包😌主食係超大份我想講一個人係食唔哂佢超多飯😆飯係幾creamy同帶子煎得岩岩好😋如果佢黑松露落埋飯一齊整會更香😉-椒鹽金沙骨 $78我只可以話呢度份量超足料佢有成10件金沙骨我諗一個人係唔會食得哂🤣金沙骨炸到金黃再落大量椒鹽同炸蒜炒勁香口😋小菜係會送中湯冇乜味精唔錯😉-低糖綠茶晚餐包埋餐飲其實都真係算抵食😂唔想飲汽水仲有綠茶揀😌-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 黃大仙竹園道136號黃大仙中心南館地下高層UG41號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_黃大仙#foodieluveat_多國菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblo
Cityfresh Bistro🍽
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_黃大仙
#foodieluveat_多國菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #中菜 #茶餐廳 #小菜 #西餐 #日式 #多國菜 #黃大仙