2022-04-27 252 views
《友利冰室x勿當奴》 食物:🐷🐷🐷🐷/5服務:🐷🐷🐷🐷/5CP 值: 🐷🐷🐷/5環境:🐷🐷🐷🐷/5次次經過D2 Place嗰間勿當奴都會大排長龍 😵‍💫今次特登去太子呢間 果然冇乜人 地方都比D2 Place大😛乳豬卡邦尼意粉 有三大嚿乳豬 表皮好夠脆😍佢仲跟埋乳豬醬 但係唔點都好夠味👍🏻個卡邦尼意粉好特別 同出面嘅味道有少少唔同😛有浸叉燒嘅蜜汁味 我懷疑係落咗少少玫瑰露🤣🤣脆弱雞腿包餐佢同麥當勞嘅脆辣雞腿包餐一模一樣🤩🤩個肉質再Juice啲 同埋會再脆啲🤤🤤如果有啲掛住麥當勞嘅話 都可以一試啊🤪最欣賞係波浪薯條🍟唔係度度都有得食🤩加$8 轉左樽仔奶茶茶底都好香好滑 奶味都好夠😍😍唔錯的

《友利冰室x勿當奴》

食物:🐷🐷🐷🐷/5