2023-03-29 633 views
差唔多16:00嘅時間仲未食晏,路過見新開就幫襯,見有下午茶所以同朋友一齊嗌咗一個雲吞同一個水餃麵下午茶餐。下午茶餐係$38包熱飲,凍飲要加錢,見餐牌所有單叫飲品都係$13,以為粟米汁都可以跟餐免費送,原來唔得,問咗店員先知要加$10先可以飲粟米汁,所以都係嗌熱檸茶算。關於水餃同雲吞嘅份量,如果嗌水餃嘅話只係會得四隻,而嗌雲吞就會有6隻,水餃同雲吞嘅口味都可以睇返餐牌有嘅自選一款口味。我同朋友一人嗌咗一款水餃同雲吞,然後交換食,咁樣睇落就可以試多啲,所以建議2個人或以上去食,咁就可以一次過試多啲水餃同雲吞口味。麵質好食嘅,湯底唔鹹,份量適中。
麵質好食嘅,湯底唔鹹,份量適中。
下午茶水餃麵餐包熱飲
2023-03-25
$38 (Tea)