2023-02-18 458 views
約咗朋友去屯門睇毒舌大狀,但又得番45分鐘就開始,所以就求其睇吓附近有啲咩食,去咗一間叫做紅米嘅茶餐廳,唔知係咪因為人手唔夠,入到去見到好多枱都擺咗啲食淨嘅食物喺枱上面。坐低後,就睇吓餐牌,價錢中等,食物擺碟靚,但係味道就一般,需要用電話QR落單,我哋叫咗蔥油 咸魚煎肉餅配三眼煎蛋飯$54,板煎雞扒蛋包飯(意式茄汁)$58,另加凍檸茶(+$3/杯)。蔥油 咸魚煎肉餅配三眼煎蛋飯 , 咸魚煎肉餅無乜咸魚味,煎得唔夠香,味道一般,但煎蛋就好靚,漏晒蛋黃汁。板煎雞扒蛋包飯,雞扒就不過不失,蛋係整得靚嘅。總埋單盛惠$118。

2023-02-18
$59 (Lunch)