2011-11-06 30 views
五點放飯。。。上次行過門口見d哥哥仔勁熱情地叫我地入去食嘢,咁啱食完飯所以冇食,今次就單拖入去食teaoh,今次冇咁熱情lu,今次係自己揾位。。。揀左個最中間最開揚嘅位,一坐低就有種污糟感,因為枱同櫈都痴笠笠的因為係五點時間,見到伙記都比較少,兩女一男講下服務態度先,基本上我好快地諗到食咩,跟住係咁揚手,但係男嘅做緊收銀位嘅嘢,咁寄望兩個女嘅啦,我感覺到好似比人ignore左咁喎!揚手,嗌唔該都完全冇反應,連我後面食緊嘢嘅幾位阿姐都忍唔住話:係咪特登㗎?終於阿姐們抵唔住頸:喂!嗌嘢呀!,先走過嚟,不過態度都算好嘅喎!好,講嘢食喇,都算快上秘製瑤柱炸醬撈麵炸醬好好食喎!酸酸地但冇乜辣味,但係冇瑤柱㗎,失望:(可能係瑤柱汁卦,但係冇瑤柱味囉。。。撈麵嘅魚湯。。。唔知點講,d味好似勁淡魚湯溝左d粥水囉,不過配角黎姐!經典嘢又出現喇,食食下食到粒好苦嘅物體。。。 唔知係咩嚟㗎,監生吞左落肚!再食到差唔多尾聲,果層油差唔多有兩cm咁厚!怕肥就唔好食喇!食到最後都有少少苦味。。。到奶茶,又唔係話太難飲,係一般茶餐廳貨仔囉!有嘢讚就係走果陣有個哥哥仔笑咪咪咁同我講多謝哂拜拜,同其他伙記完全唔同囉!

oh,今次冇咁熱情lu,今次係自己揾位。。。
因為係五點時間,見到伙記都比較少,兩女一男

咁寄望兩個女嘅啦,我感覺到好似比人ignore左咁喎!

好,講嘢食喇,都算快上

秘製瑤柱炸醬撈麵
炸醬好好食喎!酸酸地但冇乜辣味,但係冇瑤柱㗎,失望:(
可能係瑤柱汁卦,但係冇瑤柱味囉。。。

食到最後都有少少苦味。。。

到奶茶,又唔係話太難飲,係一般茶餐廳貨仔囉!

2011-11-05
$39 (Tea)