2019-02-10 1994 views
今日自己行街 行到肚餓想食點心, 上網搵睇到呢間點心店評價 有彈冇讚, 於是就去試下, 星期六下晝兩點幾可能過咗飯巿, 唔需要等位就有位, 但成間店都坐咗九成, 坐低嘅感覺好寬闊 坐得都幾舒服, 一個人唔食得太多 我揀咗兩款點心鳳爪排骨飯既賣相 同其他點心店差唔多, 食落正正常常, 飯底夠乾身排骨唔會死實實鴛鴦牛肉燒賣 睇落同食落都ok 又係正正常常水準合格以上, 雖然唔算一級水準 但大致上呢兩款點心都ok價錢 唔算太貴又唔係平, 今日星期六而且係過年冇特價都正常, 路過嘅入嚟試下都ok, 但又唔使專登慕名而來, 一般點心專門店嘅水準!

2019-02-09
$58 (Tea)