2022-12-22 330 views
想食得暢快、唔想每叫一個菜都要計住計住驚爆budget?任食放題啱晒你!平日去開apm,今晚就轉戰去鱷魚恤中心搵食!「極尚大喜屋」位於三樓,一坐低,我們就急不可待瘋狂點餐!先來一大碗新鮮魚生,雖然是任食,但三文魚等都是厚切,好有口感!然後就點林林總總的壽司!除了傳統款式外,今次還多了很多創新款式,尤其是有款加添芒果的,非常鮮味,搞到我連續order了三次呢!手卷方面,大大粒魚子手卷咬得好爽口!除了必食的魚生、壽司和手卷,我們還叫了林林總總的美食,例如蝦多士、花膠等,真係滋味無窮呢!趁肚子還有空位,最後更去自助區添了些熱食例如炸雞刷到最後呢!飲品都非常多元化,連熱飲都有,非常照顧到我的需要呢!
魚生

壽司

手卷方面,大大粒魚子手卷咬得好爽口!
魚子手卷

花膠
扇貝
芝士蝦

炸雞粒

飲品都非常多元化,連熱飲都有,非常照顧到我的需要呢!
2022-12-19
$317 (Dinner)
魚生
魚子手卷