2022-10-11
今次慶祝朋友生日,於是特登黎到呢間新開既彤粵菜小館試下,呢度又有裝修,又有服務,好唔錯呀👍🏻我地先試下佢既湯,$158既花膠燉螺頭,好大舊好厚既花膠,每咬一啖都好滿足,而且個湯好清甜,飲得出係完全無味精,螺頭都好大粒好足料呀,好似飲緊媽媽煲既湯咁呀😆之後就係佢地既小食,$68既黃金炸魚皮🐟成碟魚皮份量好多,魚皮炸到脆卜卜,而咸香既蛋黃令魚皮更好食,好香,完全唔會覺得濟,好正呀!🤩之後就係主食番薯安格斯牛柳粒 $248🍠🐮,本身以為係大排檔菜式,無咩特別,原來太低估啦!蕃薯係日本蕃薯,甜甜地好好味,牛柳粒就好重牛味,又易咬,真係好好食呀!最後就係蟹肉銀絲煲$248🦀一上枱已經被超多蟹肉吸引,蟹肉鮮甜,加上沾滿蟹膏既粉絲,蟹味充斥味蕾,一定要再食!