2023-07-12 43 views
多位朋友推薦嘅一間居酒屋。每張枱都有平板電腦落單,真係好似去左日本居酒屋咁呀。試左佢嘅蜜柑啤酒,飲得出佢嘅蜜柑味都幾夾啤酒,上邊嘅泡泡係沙冰,冰涼暢快,打卡亦一流。炸串叫左日本雞蛋豬肉卷,海鰻,秋葵蝦,帆立貝。全部都炸得好鬆脆可口,食材亦有質素。最鐘意佢嘅章魚仙,本身好鐘意食章魚燒,章魚仙係第一次試。蝦片亦係我喜愛嘅零食,兩者加埋味道好夾,亦多左一重口感,非常推薦。鐵盒蒸蠔CP 值非常高 ,$220/半打。每日限定。蒸蠔好大隻,啖啖肉。甜品選擇不多,當日有雪糕同芝士蛋糕。朋友生日原故,預留了柚子芝士蛋糕。可以預先安排寫字服務。節日慶祝都非常適合嘅一間居酒屋。另外大腸鍋都係佢嘅招牌菜,有機會一定要再試。

另外大腸鍋都係佢嘅招牌菜,有機會一定要再試。
蜜柑泡泡啤酒
章魚仙