2017-09-10 36 views
星期日既觀塘工廈人頭湧湧,工廈發展左好多特色店鋪同食肆,已經係好多人放假會黎行下既地方。而今日行既地方,等lift都等左一陣,你就知幾多人係駱駝漆行行下,行到5樓既時候,見餓就揀左間串燒店過下口引😋入面既環境幾橘子,位置又舒服,而下午呢個時間冇咩人,岩哂我靜靜咁係到坐低食下野休息下我同女朋友兩個,都叫左好多野食😂可能因為我地都鐘意食串燒總體黎講,呢到選擇係非常之多,點餐紙兩頁滿滿,而食物都有一定既水準!好似個芝士大蘑菇,芝士好重本咁落,食落好好味!而海鮮佢都加左魚子做裝飾,加上本身海鮮既鮮味同蒜蓉,真係齒頰留香。而水果花茶亦係我喜歡之一,佢唔似出邊落好多糖水,而係用茶既苦澀,加上新鮮水果本身帶出既甜味,飲落好舒服,唔會甜到暈當中雞翼可以有改善既空間,可能燒耐左,肉偏實同乾,但外皮燒得好好,值得一讚!

我同女朋友兩個,都叫左好多野食😂可能因為我地都鐘意食串燒

好似個芝士大蘑菇,芝士好重本咁落,食落好好味!

2017-09-10
$190 (Tea)